KRÁTKÝ PŘÍBĚH O MOUŠE

KRÁTKÝ PŘÍBĚH O MOUŠE  

Moucha vletí dovnitř. Do vnitřního prostoru. Když chce vyletět zas ven, letí k oknu a snaží se proletět skrz. Stůj co stůj. Naráží do okna. Žádná šance uniknout. Pořád dokola a dokola se snaží prorazit to sklo. 

TEN URPUTNÝ BOJ JE SOUČÁSTÍ PASTI !!! 

Ta moucha tam zemře, okno neprorazí ani s největším úsilím...

10 kroků vedle jsou otevřené dveře... 10 sekund letu a je venku... a to jen se zlomkem úsilí, které do toho, dostat se ven, dává teď.

Proč nezkusí jinou strategii, nezkusí něco úplně jiného, jak se dostat ven a raději prostě zemře?

SNAŽIT SE VÍC není nutně řešení. Někdy prostě NEVEDE K ÚSPĚCHU. K tomu, co v životě chceme. 

Snažení se dělat ještě více, to, co už děláme, makat na tom ještě tvrději, tvrději na té stejné věci, může být právě onou hlavní překážkou v dosažení toho, o co se snažíme. V dosažení cíle. 

Východisko? Uvolnění, nádech, výdech a cesta do sebe. Klást si otázky: Jaké jsou mé vzorce, mé strategie? Co je to, co mě v životě blokuje, v dosažení toho, o co usiluji, mých cílů, přání?

Které emoce mě blokují v tom mít dostatek? Strach, vztek, smutek, pochyby o sobě, posuzování sebe sama, frustrace a netrpělivost? Jak to mohu udělat JINAK?

Někdo jiný ti může ukázat, že pro tebe existují otevřené dveře. Jen kousek vedle. Že není nutné pořád dokola narážet. Vejít do nich ale musíš ty...

Staň se hrdinou svého vlastního příběhu. A leť do světa. Jako o kousek víc vědomá moucha nebo snad jako motýl... 

Zdraví Markéta ♡